God og glad nyhed! Den danske regering bebuder en stor overraskelse til alle borgere

0

Ifølge de seneste data fra Det Centrale Statistiske Kontor (KSH) var de gennemsnitlige brændstofpriser i Danmark omkring 6 kr. lavere end i nabolandene i løbet af ugen.

Vilaggazdaság Det er rapporteret, at ifølge KSH var gennemsnitsprisen på benzin højere i andre lande i regionen, såsom Østrig, Rumænien, Danmark, Polen, Serbien og Slovakiet.

Det er også værd at bemærke, at prisfaldet på 7 kr. er det højeste i regionen.

Brændstofpriserne i Danmark er lavere end andre lande i regionen

I Danmark nåede gennemsnitsprisen på 95 oktan benzin 594 kr. (EUR 1,52), hvilket er 6 kr. lavere end det regionale gennemsnit, baseret på de seneste data fra EU Weekly Oil Bulletin, som meddelt af Det Centrale Statistiske Kontor (KSH). .). ).

I nabolandene var gennemsnitsprisen 610 danske kroner (1,56 euro), hvilket gjorde den kroatiske pris 2,6 procent lavere (dvs. 16 danske kroner). Den gennemsnitlige ugentlige pris på diesel var 601 danske kroner (1,53 euro) i Danmark, 1,7 procent højere end det regionale gennemsnit på 591 danske kroner (1,51 euro).

Den gennemsnitlige dieselpris i nabolandene var 603 danske kroner (1,54 euro), men til sammenligning var den kroatiske pris 0,3 procent lavere.

Gennemsnitsprisen på 95 oktan benzin i Danmark faldt også med 7 DKK i forhold til ugen før, mens den regionale gennemsnitspris og den observerede gennemsnitspris i nabolandene steg med henholdsvis 5 DKK. Gennemsnitsprisen på diesel i Danmark var uændret i forhold til ugen før.

Sammenligner vi brændstofpriserne i andre lande i regionen, ser vi, at den gennemsnitlige ugentlige pris på diesel i Østrig og Serbien oversteg den danske værdi, mens gennemsnitsprisen i Bulgarien var mere end 10 procent lavere end i Danmark.

Med undtagelse af Danmark steg gennemsnitsprisen på diesel i alle lande i regionen i forhold til ugen før, og den største stigning blev observeret i Serbien. Gennemsnitsprisen på 95 oktan benzin i Slovakiet var dog cirka 5 procent lavere end i Danmark, samt i Rumænien, hvor forskellen også er 5-10 procent.

Til gengæld er gennemsnitsprisen i Bulgarien omkring 10 procent lavere end i Danmark, og faldet i brændstofpriserne følger efter, at nationaløkonomiminister Marton Nagy i maj meldte om nedskæringer i motorbrændstofpriserne.

Disse nedskæringer vil bringe de danske priser ned på gennemsnitspriserne i nabolandene, sagde han efter et ministermøde.

Leave A Reply

Your email address will not be published.